A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 10:41
Кількість переглядів: 758

 Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

Щиро вітаю з професійним святом усіх, хто за покликанням серця присвятив своє життя благородній справі! Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури. Споконвіку пісня і танець, музика і слово були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, вони вселяли і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Щоденною кропіткою працею клубних працівників, викладачів школи мистецтв, бібліотекарів, невтомно плескається джерело духовності, правди і краси. Виступи аматорських колективів вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару та невичерпною енергією виконавців.

Ваша нива встелена новими здобутками й творчими досягненнями. Завдячуючи участі в численних фестивалях та конкурсах ви прославляєте нашу громаду не тільки в Україні, а й за її межами. 

Бажаю міцного здоров’я, щастя, Божого благословення, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, творчого натхнення і життєвих перемог. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

 

З повагою до Вас начальник відділу освіти,

 молоді, спорту, культури і туризму

 Антонінської селищної ради

Наталія КУЯН

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора