A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

семінар для бібліотекарів

Дата: 03.04.2018 09:21
Кількість переглядів: 486

29 березня у Антонінському БТДЮ відбувся семінар для бібліотекарів на тему: «Організація бібліотечного обслуговування в Антонінській ОТГ»

Бібліотекар Антонінської бібліотеки для дорослих Панасюк Л.В., поділилась з колегами інформацією, яку отримала на триденних курсах завідувачів бібліотек у обласній універсальній науковій бібліотеці. Під час свого виступу розповіла про зміни в роботі, що стосуються бібліотек.

Серед іншого, мова йшла про припинення використання бібліотечно-бібліографічної класифікації (ББК) та впровадження універсальної десяткової класифікації (УДК) у практику роботи бібліотек Фото без опису ОТГ.

Методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської ОТГ Рибачук Л.Л., запропонувала до уваги учасників семінару презентацію «Робота бібліотек Антонінської ОТГ»

На завершення семінару бібліотекарі отримали методичні рекомендації щодо впровадження УДК в практику роботи бібліотек Антонінської ОТГ, у підсумку відмітили важливість проведення таких заходів в умовах сьогодення.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора