A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Творчий звіт зразкового фольклорного гурту «Родовід»

Дата: 31.05.2018 13:07
Кількість переглядів: 477

16 травня 2018 року, в приміщені Антонінського будинку культури,  відбувся звітний концерт зразкового фольклорного гурту «Родовід». Це щорічне свято відбувається завдяки старанням та наполегливості керівника колективу – Підберезної Тетяни Володимирівни. На цей раз  до них приєдналися ще й наймолодші учасники - вихованці дитячого садочка та першокласники, які вже цього року влились в цей дружній колектив.

Усі глядачі мали змогу поринути в атмосферу весняних гулянь та забав, спостерігаючи за чарівним дійством, яке відбувалося на сцені. Дівчата, уквітчані чарівними вінками, занурювали в атмосферу давніх часів. Усі номери: сольні, дуети, тріо, ансамблі, масові сцени були представлені на високому виконавському рівні. Підтримували загальну атмосферу свята і ведучі, у складі Наконечної Аліни та Підберезної Т.В.

Дякуємо усім учасникам зразкового фольклорного гурту «Родовід» за те, що не перестають радувати нас своїми успіхами, досягненнями та талантами; їхнім батькам – за розуміння та підтримку; і звичайно керівникові – за вкладену душу в цих чудових дітей! Подальших вам злетів та перемог!  Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора