A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Візит представників Програми «U-LEAD з Європою» з метою знайомства, вивчення стану готовності та уточнення потреб щодо створення ЦНАП.

Дата: 17.10.2018 11:03
Кількість переглядів: 425

Антонінська ОТГ взяла участь в другому раунді відбору учасників Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми « U-LEAD з Європою» та увійшла до числа переможців.

« U-LEAD  з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма має на меті сприяння реформі децентралізації в Україні в цілому та розширення можливостей місцевих громад для надання громадянам високоякісних адміністративних послуг через створення та підтримку ЦНАП.

ЦНАП- це місце, де громадяни та суб’єкти господарюваня можуть отримувати найширший перелік необхідних їм адмінпослуг. Для інтеграції послуг мають застосовуватися усі передбачені законодавством механізми. Послуги, які відповідно до закону можуть бути надані за один візит особи, повині надаватися невідкладно.

Тому в рамках данного відбору, 04.10.2018 року до громади відбувся запланований візит представників  Програми «U-LEAD з Європою» з метою знайомства, вивчення стану готовності та уточнення потреб щодо створення ЦНАП.

В нараді прийняли участь керівництво громади, відповідальні за роботу ЦНАП, старости та представники громадськості.

Після плідного діалогу, огляду запропонованого приміщення та надання необхідної документації всі матеріали відібрані представниками Програми пере направлено для остаточного підтвердження координаторами проекту.

Очікуємо позитивного результату для подальшої співраці!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора