A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Конкурс патріотичної пісні та читців поезії

Дата: 27.11.2018 15:47
Кількість переглядів: 505

21 листопада 2018 року до Дня Гідності і Свободи України в Антонінському БТДЮ відбувся конкурс патріотичної пісні та читців поезії на патріотичну тематику серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ. Конкурс проводився з метою популяризації творів громадянського і національно-патріотичного звучання, творів, які оспівують славетні подвиги українського народу, виховання у підростаючого покоління патріотичної свідомості, а також гідного вшанування громадянської мужності учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам свободи, справедливості.

Відповідно до умов проведення конкурсу учасники виконували твори за номінаціями: вокальний жанр та художнє слово. Адже патріотична пісня та поезія возвеличує одвічні святині українського народу: любов до землі, до родини, до Батьківщини, подвиги героїв, прагнення до волі, незалежності, утверджує мужність і силу нашого народу, його благородство й звитягу.

У заході взяли участь педагоги-організатори, керівники гуртків, вчителі української мови та літератури, учні, вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ, які представили 12 номерів.

Кожен з виконавців вразив глядачів продуманим вибором репертуару, майстерністю виконання.

По закінченні конкурсу учні влаштували флешмоб, де, тримаючи у руках лампадки із запаленою свічкою, вистроїлись у форма слова Україна, на знак єднання, пам’яті та великої любові до Батьківщини та її захисників.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора