A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Семінар-практикум організаторів виховної роботи закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ з теми: «Правове виховання, громадянська освіта в системі виховної роботи школи»

Дата: 13.12.2018 14:41
Кількість переглядів: 568

Серед актуальних проблем, що їх висунуло сьогодення України перед педагогами, гостро постала проблема правової освіти та виховання дітей і батьків, як складова комплексної програми навчання і виховання національної системи освіти. Оновлення змісту освіти, впровадження нових пріоритетних напрямів, основних шляхів реформування, нових підходів, виховних систем, форм і методів навчання і виховання та пошуку шляхів засобів їх реалізації є пріоритетом в організації виховної роботи закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ.

12 грудня 2014 року в на базі Великоорлинської ЗОШ І-ІІ ст. пройшов семінар-практикум  організаторів виховної роботи закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ з теми: «Правове виховання, громадянська освіта в системі виховної роботи школи» з метою систематизації, узагальнення та поширення досвіду роботи з цієї  теми в закладах освіти громади.

      Теоретичну частину семінару-практикуму було побудовано на формуванні правової культури особистості в контексті провової соціалізації, яку підготувала методист відділу Л.Л.Рибачук.

Директор Великоорлинської ЗОШ І-ІІ ст. В.С.Юрчук  здійснив презентацію та разом із педагогом-організатором М.Я. Кравчук продемонстрували досвід та організацію роботи в системі правового виховання і громадянської освіти в стінах підпорядкованого навчального закладу. 

         Також учасникам семінару-практикуму було запропоновано правовий квест «Права та обов’язки дітей», де вони мали змогу продемонструвати свої знання з права на кожній зупинці. Яскравим етапом семінару стала  остання, музично-розважальна зупинка «До-Ре-Мі», де педагоги могли насолодитися обрядовими танцями, а також Різдвяними піснями на англійській та польській мовах у виконанні учнів.

За результатами роботи семінару-практикуму організаторів виховної роботи створено модель правовиховної роботи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора