A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Свято Миколая в Антонінській ОТГ

Дата: 20.12.2018 09:53
Кількість переглядів: 385

19 грудня  в Антонінському Будинку творчості дітей та юнацтва відбулося Свято Миколая «Ішов Миколай з чарівним мішком…», підготовлене вихованцями Будинку творчості дітей та юнацтва для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Антонінської ОТГ.

Це був не єдиний подарунок, який чекав на дітей. В кінці свята усіх діток та їхні родини привітали секретар виконавчого комітету Антонінської селищної ради Т. Олійник, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Н. Куян. Усі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, Антонінської ОТГ отримали подарунки від Святого Миколая.

Із селищного бюджету спільно з відділом освіти, молоді, спорту, культури  і туризму Антонінської селищної ради були виділені кошти на придбання одягу, а завдяки сприянню директора ФГ «Фортуна-Агро-Д» А. Оцалюка діти отримали солодкі подарунки.

Свято відвідали працівники Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області: підполковник служби цивільного захисту, начальник Красилівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області О. Бенюк разом із майором районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області О. Краснолуцьким вручили дітям канцелярське приладдя і побажали присутнім гарних, веселих та безпечних свят.

Діти та батьки отримали чудові враження, радісні емоції, заряд позитивної енергії на наступний рік. Нехай мрії кожної дитини та їхніх родин громади обов’язково здійсняться!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора