A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Церемонія вручення свідоцтв випускникам

Дата: 01.07.2019 08:46
Кількість переглядів: 417

Фото без опису28 червня в Антонінському ліцеї відбулася визначна подія – церемонія вручення свідоцтв випускникам.

Зі словами найкращих побажань та життєвої долі до випускників звернулися Кузнецова Галина Євгенівна – директор ліцею, Куян Наталія Андріївна – начальник відділу освіти, молоді, спорту культури і туризму, Комарова Людмила Анатоліївна – перша вчителька, Рабченюк Валентина Михайлівна – класний керівник та звичайно ж батьки.

Учні одинадцятого класу спільно з батьками до випускного готувалися дуже ретельно. Намагалися врахувати шкільні традиції, але й хотіли вигадати щось абсолютно унікальне, своє. Батьки постаралися, щоб їхні діти виступали на фоні красивого банера та могли зробити яскраві фото. Цього року випускники придумали оригінальний вихід. Гості свята з легкістю могли розгледіти святкові сукні та костюми.

Захід проходив у стилі відомих телепередач. Були традиційні ведучі та ведучі різних телевізійних програм. Випускників зустрічала Катерина Осадча. Перевірку ліцею здійснила Ольга Фреймут, вручила директору табличку «Ревізор» та рекомендувала навчальний заклад усім учням та батькам. З класним керівником та батьками спілкувався Дмитро Карпачов. Розповідали учні про першу вчительку у стилі «Ліги сміху». Випускники зробили сюрприз для класного керівника. Вони утворили коло зі стрічками та висловили слова подяки для  Валентини Михайлівни. Ведуча прогнозу завітала, щоб розповісти про погоду у ліцеї на наступний рік. Також звучали чудові пісні від випускників, за що дякуємо для Катерини Кондратюк. Одинадцятикласники танцювали вальс з батьками під чудовий спів Катерини Олександрівни.

Вітаємо наших любих випускників та бажаємо їм щасливої дороги у доросле життя.  

http://antoninska.gromada.org.ua/news/1562305681/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора