A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Звітний концерт учнів та викладачів Антонінської дитячої музичної школи “Віват талант”

Дата: 25.05.2019 10:32
Кількість переглядів: 318

22 травня 2019 року в приміщенні Антонінського будинку культури відбувся звітний концерт учнів та викладачів Антонінської дитячої музичної школи “Віват талант”. Всі учасники концерту радо ділилися з усіма присутніми своїми досягненнями та вміннями.

Так учні класу “фортепіано” продемонстрували не лише навик сольного виконання на інструменті, а вміння грати в ансамблях. Зразковий фольклорний гурт “Родовід”, як завжди, порадував глядачів веселими жартівливими українськими народними піснями та чудовим весняним дійством, за участі всіх вихованців колективу (від найменших до старших).

Своїм талантом поділились також учні по класах гітари(Галузінський В.), баяна” (Гуменюк Д.), “труби” (Лещинський Л.).

Підіймали настрій своєю невимушеністю та артистизмом учасники молодшої вокальної групи “Краплинки”. Але найбільше враження справили на всіх ансамбль духових інструментів, у складі Гнатюка А., Лещинського Л. Та Колодзінського О.Б., а також вокальна группа викладачів та учнів Антонінської дитячої музичної школи.

Також усі присутні мали змогу переглянути виставку робіт учнів класів декоративно-прикладного та образотвочого мистецтва.

Дякумо учасникам концерту за їхню працю та талант, яким вони охоче поділилися з усіма присутніми. Зичимо їм і надалі радувати всіх своєю творчістю  та новими здобутками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора