A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Увага! Важлива інформація!

Дата: 11.09.2019 15:26
Кількість переглядів: 591

УВАГА! З 11 вересня 2019 року на території Хмельницької області будуть проводитись заходи із пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин шляхом  розкидання приманок з вакциною з літаків АН-2.

      Приманка з вакциною  безпечна для тварин і людей, має вигляд невеликих брикетів розміром з сірникову коробку із запахом м’ясо-кісткового борошна. У середині желеподібна капсула з вакциною проти сказу.  Вакцини створюють специфічний імунітет при пероральному застосуванні; не викликають захворювання у молодих тварин; не виділяють вакцинний вірус зі слиною; безпечні для природного середовища; стабільна в польових умовах

   Розповсюдження вакцини  відбуватиметься над польовими та лісовими угіддями області поза територіями населених пунктів, болотами, водоймищами, авто- та залізничними шляхами.

   Звертаємось до мешканців області з проханням  із порозумінням віднестись до заходів з вакцинації диких м’ясоїдних тварин, при виявленні принад не руйнувати їх, не брати в руки, а залишати привабливими для тварин. Заздалегідь дякуємо за порозуміння!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора