Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ВІТАЄМО З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 05.12.2019 16:37
Кількість переглядів: 290

З нагоди свята Дня місцевого самоврядування хочу привітати Антонінську об’єднану територіальну громаду та Громадську організацію «Антонінський край», а також  всі територіальні громади нашого району, депутатів та посадовців рад, членів виконавчого комітету, громадські об’єднання!

У демократичному суспільстві саме органи місцевого самоврядування покликані створювати умови для реалізації суспільних та приватних інтересів, сприяти розв’язанню життєво важливих проблем не тільки місцевого, а й державного значення, налагоджувати зв’язки між громадянами та їх об’єднаннями, сприяти реальній участі люде           й в управлінських процесах.

Шановні колеги, хочеться від щирого  серця подякувати вам за довіру і підтримку, які панують у колективі, за продуктивну роботу, яка  змушує нас розвиватися і йти тільки вперед, за реалізацію всіх намічених цілей і за вашу щиру віру в нашу справу!

Особливі слова подяки хочеться сказати Горбачуку А.А. – заступнику виконавчого директора корпорації  Сварог Вест Груп проект «Рослинництво» за наданням спонсорської допомоги на вирішення проблем громади, депутату Верховної Ради Копанчук О.Є., депутату Хмельницької обласної ради Василик Т.П.,  депутатам Красилівської районої ради Дубенюку М.С., Загаєвському Є.Ю.,  Киричуку В.І., Мазуру І.А., Попчуку В.Г., Францішкевичу  В.В., які сприяли вирішенню проблем громади, депутатам Антонінської селищної ради, які працюють в постійних комісіях по вирішенню питань соціально-економічного розвитку громади.

Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот!

Бажаю, щоб кожен Ваш робочий день був забарвлений натхненням, працьовитістю і оптимістичним настроєм!

З повагою

Антонінський селищний голова Наталія Кондратюк.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора