A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Семінар-практикум вчителів предметів художньо-естетичного циклу

Дата: 09.12.2019 10:18
Кількість переглядів: 291

6 грудня на базі Великосалиської гімназії відбувся семінар-практикум вчителів предметів художньо-естетичного циклу закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ на тему «Формування мистецької компетентності, розкриття і розвиток природних здібностей сучасного учня на уроках художньо-естетичного циклу».

Мета семінару-практикуму: показати актуальні форми і методи роботи в системі мистецької освіти в умовах впровадження нового державного стандарту загальної середньої освіти та реалізації Концепції «Нова українська школа». Популяризація методів та форм активізації творчої діяльності учнів з метою розкриття здібностей та можливостей кожного учня.

Директор навчального закладу Ірина Олійник гостинно зустріла гостей, розповіла про Великосалиську гімназію, діяльність та досягнення педагогічного та учнівського колективу.

У ході роботи семінару-практикуму, були відвідані уроки образотворчого мистецтва та мистецтва на теми «Портрет як жанр», «Модернізм. У пошуках нового». Під час уроку учасники заходу були задіяні у практичній роботі та разом із дітьми малювали портрет, складали лепбук «Модернізм» тощо. У підсумковій частині проведено «Круглий стіл» за темою семінару, де обговорили уроки, обмінялися досвідом із зазначених питань та надані методичні консультації: актуальні питання.

Програма семінару була цікавою та насиченою, мета досягнутою.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора