Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Через поле, через гай йде Святий Миколай

Дата: 19.12.2019 15:12
Кількість переглядів: 369

В ніч із 18 на 19 січня усі чекають дива. Але найбільше цього дня чекає малеча, адже отримують солодкі подарунки. В Антонінській ОТГ є гарна традиція - щороку дарувати дітям частинку тепла і віри в диво. Отже, в цей день на теригорії нашої громади відбулася ціла низка заходів, присвячена цьому незвичайному  дню.

До маленьких вихованців ЗДО «Ромашка» смт. Антоніни, ЗДО «Сонечко», с.Терешки, ЗДО «Віконечко» с. В.Орлинці; здобувачів освіти Антонінського ліцею, Терешківського ліцею, Великосалиської гімназії, Великоорлинської ЗОШ І-ІІ ступенів завітали депутат Хмельницької обласної ради Наталія Вишнівська, голова Антонінської селищної ради Наталія Кондратюк, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Наталія Куян та представники компанії «Епіцентр-Агро» від імені Галини Гереги та Олександра Гереги привітали юних мешканців громади та подарували солодощі.

Вихованці Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва привітали із святом учнів 1-4 класів Антонінського ліцею та дошкільнят ЗДО «Ромашка» смт Антоніни.

В приміщенні актового залу Антонінського Будинку творчості відбулося святкове дійство для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Захід відвідали начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Наталія Куян,  представники головного управління Красилівського сектору ДСНС України  в Хмельницькій області, секретар виконавчого комітету Антонінської селищної ради Тетяна Оліійник та фахівець у справах сімей, дітей та молоді Антонінської селищної ради Юлія Гула. Усі вони привітали дітей та вручили подарунки (одяг, солодощі, настільні ігри). Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора