A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Збір лідерів учнівського самоврядування

Дата: 09.02.2020 14:55
Кількість переглядів: 253

7 лютого 2020 року на базі Антонінського БТДЮ було організовано та проведено збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування  закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ. Метою збору були обмін досвідом роботи органів учнівського самоврядування, активізація роботи комісій та проведення школи управлінської майстерності для лідерів.

Захід зібрав у дружньому колі лідерів та координаторів учнівського самоврядування Антонінського ліцею, Терешківського ліцею, Великорлинської ЗОШ, Великосалиської гімназії, Криворудківської гімназії та Закриницької гімназії.

На заході були присутні педагоги-організатори та лідери самоврядування закладів освіти, які звітували про роботу активу протягом І півріччя 2019/2020 навчального року, розповідали про роботу учнівського самоврядування, а також  планували  роботу на ІІ семестр 2019/2020 навчального року. Всі учасники були одностайні в одному: учні школи повинні бути залучені до дієвої участі в управлінні шкільним життям.

Зустріч продовжилась тренінговим заняттям на тему «Імідж сучасного лідера», яке провела керівник гуртка «Лідер» Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва Надія Война.

Сподіваємось, що цей захід став для його учасників поштовхом для здійснення корисних справ, генерування нових ідей та пошуку нових шляхів реалізації задуманих планів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора