A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Книгоманія – 2020

Дата: 13.03.2020 15:33
Кількість переглядів: 250

З метою популяризації культури читання серед дітей, виховання нового покоління: успішних молодих людей, з розвинутими навичками, критичним мисленням, соціалізованих та самореалізованих завдяки читанню, які прагнуть розвиватися та покращувати суспільство 11 березня 2020 року на базі Антонінського БТДЮ пройшов ІІ етап конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020». Участь у конкурсі взяли переможці І етапу у віковій категорії – учні 6,7 класів, який відбувся напередодні в усіх бібліотеках громади. Конкурс дає можливість здобути перемогу лише завдяки систематичному читанню, тому юні читачі сповна продемонстрували власну читацьку компетентність і обізнаність позапрограмової літератури.

 Цьогорічне свято книги об’єднало 7 юних читачів з шести сільських бібліотек Антонінської ОТГ та Антонінської публічної бібліотеки. Під час свого виступу кожен учасник презентував читацький щоденник, улюблену книгу, розповідав про себе, демонстрував свої хоббі, відповідав на запитання журі.  Членів журі приємно вразили володіння матеріалом, смаки школярів, їх читацькі вподобання, знання творів сучасної української та зарубіжної літератури. Особливо порадувало те, що діти знають і читають літературу рідного краю, місцевих авторів та їх твори.

За результатами оцінювання переможцем ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2020» стала читачка Антонінської публічної бібліотеки Загаєвська Софія, яка продовжить змагання у ІІІ (обласному) етапі конкурсу, що відбудеться в обласній дитячій бібліотеці імені Т. Шевченка.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора