Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Святкування Дня Незалежності в громаді

Дата: 25.08.2020 11:37
Кількість переглядів: 305

 День Незалежності України – свято, яке відзначала наша Антонінська  громада  і вся  суверенна держава,     це – найголовніше свято нашої країни, яке є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу.

  Урочистості приурочені цій знаменній даті відзначалися у всіх закладах культури Антонінської громади, жителів та гостей яких вітали святковими концертами та патріотичними акціями.

З метою патріотичного виховання та з нагоди Дня державного прапора України, Дня Незалежності України Антонінська публічна бібліотека провела акцію «Візьми дві книги українською – отримай сувенір», у сільських бібліотеках громади організовано книжково-ілюстративні виставки «Символ незалежності і волі», виховні патріотичні години «Читай українське, твори українське, живи українським».

У  сільських клубних закладах громади відбулися святкові  концерти «Україна в нас одна», «Єдина, незалежна, квітуча –  моя Україна!».

23 серпня 2020 року за участю творчої молоді Антонін звучали пісенні привітання у концертній програмі «Україна – це ми!» від Антонінського Будинку культури. Для найменших жителів громади були передбачені солодощі, сувеніри та повітряні кульки.

  Святкування Дня Незалежності України в нашій громаді пройшло у теплій і дружній атмосфері.

Приємно, що усі присутні на заходах одягнули вишиванку як символ любові до України та свого селища.

Гомін дітвори, сміх та веселощі довкола піднімали настрій і згуртовували усіх присутніх. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора