A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ОЧІКУЄМО ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Дата: 16.10.2020 20:28
Кількість переглядів: 1719

Підходить до завершення черговий важливий проект для нашої громади – це створення Центру надання адміністративних послуг. Як відомо всім, рік тому ми прийняли участь у конкурсному відборі 4 раунду Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» та успішно здобули перемогу.

Згідно технічного завдання, розробленого Програмою, нашою громадою проведено наступні роботи - виділено приміщення на першому поверсі адміністративної будівлі селищної ради та проведено його поточний ремонт. Також враховано потреби людей з обмеженими можливостями – встановлено пандуси та поручні, електричний дзвінок біля вхідних дверей, оснащено поручнями санвузол.

Були прийняті рішення сесій щодо створення Центру надання адміністративних послуг Антонінської селищної ради,  розроблено та затверджено Концепцію розвитку ЦНАП, Регламент та графік роботи, а також затверджено перелік послуг, що будуть надаватись у ЦНАП.

Враховуючи велику протяжність нашої громади, адміністративні послуги можна буде отримувати також і на двох віддалених робочих місцях, які будуть створені та оснащенні всім необхідним в с. Терешки та с. Криворудка.

Майбутні працівники Центру пройшли спеціальне навчання з висококваліфікованими тренерами, яке було організоване Програмою «U-LEAD з Європою».

Наразі завершуються тендерні процедури щодо закупівлі сучасних меблів та комп’ютерної техніки, які, зі свого боку будуть надані нам даною Програмою в грудні місяці.

Попереду у нас ще два місяці наполегливої праці та, згідно графіка, очікуємо відкриття сучасного ЦНАП в Антонінській ОТГ в січні 2021 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора