A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо переможця обласного конкурсу «Олімпійський талісман»

Дата: 06.12.2020 19:55
Кількість переглядів: 243

З метою популяризації та розвитку олімпійського руху, стимулювання пізнавальної і соціальної активності та розвитку творчих здібностей шкільної молоді, формування у неї мотивацій до здорового способу життя, систематичних занять фізкультурою та спортом, в період з 20 березня до 25 вересня відділенням Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області та Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проведено конкурс «Олімпійський талісман». Гуртківці Антонінського БТДЮ взяли участь у конкурсі та надіслали на розгляд журі роботу, в якій відображено талісман традиційних престижних змагань під егідою міжнародних спортивних організацій, що опікуються Олімпійським рухом, та символ національних олімпійських команд.

Компетентне журі, до складу якого увійшли представники відділення НОК України, викладачі кафедр дизайну і художньо-естетичних дисциплін, методисти з фізичного виховання та спортсмени-олімпійці, визначило переможців та належно оцінили роботи.

У номінації скульптура диплом першого ступеня отримав Денис ПРОКОПЧУК, вихованець гуртка «Умілі руки» Антонінського БТДЮ, за роботу «На крилах успіху», керівник Ірина ВОЗНЮК (вікова категорія до 9 років).

Вітаємо переможця та керівника, бажаємо не зупинятися на досягнутому, бути активними та рухатися вперед до нових перемог.

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами, медалями та подарунками. Церемонія нагородження відбудеться під час проведення виставки найкращих робіт учасників конкурсу до 25-річниці створення відділення НОК України в Хмельницькій області та до Дня Святого Миколая.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора