A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

16 днів проти насильства

Дата: 14.12.2020 13:44
Кількість переглядів: 256

Впродовж останніх років з 25 листопада по 10 грудня в усіх куточках світу   проходить міжнародна  акція «16 днів проти насильства». Метою   акції є привернення уваги громадськості до актуальних   проблем - насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав та обов’язків жінок та чоловіків.

У рамках акції «16 днів проти насильства» активізували роботу учнівське самоврядування, молодь громади, учасники освітнього процесу закладів загальної середьної та позашкільної освіти, керівники та відвідувачі закладів культури Антонінської територіальної громади. Проводилася просвітницька робота, спрямована на підвищення обізнаності населення щодо проблем насильства. Під час роботи було проведено інформаційні кампанії та просвітницькі заходи в навчальних закладах, бібліотеках, клубних закладах, присвячені темам  «Стоп насильство!», «Попередження торгівлі людьми», «Профілактика ВІЛ/СНІДу серед молоді» тощо.

Протягом акції проведено у закладах освіти та культури флешмоб «Ми різні, але ми рівні», створені відеоролики «Діти проти насилля», які розміщені на офіційних сторінках у соцмережах, загальношкільні акції «Ми проти насильства», «Синя стрічка – проти насилля», «Червона стрічка», тренінг «Агресія», організовано перегляд фільму «Життя на продаж» до Міжнародного Дня боротьби за відміну рабства, перегляд відеороликів «Знати, щоб жити» до Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, відбулись виховні години «Волонтери – люди доброї волі», «СНІД стосується кожного», створено стіннівки «Насильству – НІ!».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора