A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо з перемогою у фестивалі-конкурсі народної творчості «ГРОМАДА-ФЕСТ»

Дата: 23.12.2020 16:47
Кількість переглядів: 366

З метою підтримки культурних ініціатив об’єднаних територіальних громад, розвитку аматорської народної художньої творчості, відродження та популяризації народних традицій, формування культурного простору з березня по грудень 2020 року Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва було проведено фестиваль-конкурс народної творчості «ГРОМАДА-ФЕСТ». Через карантинні обмеження строки та умови конкурсу дещо змінилися та перейшли в онлайн-формат.

Серед 12 поданих заявок на обласний етап конкурсу була і наша, адже нам є що демонструвати, про що розповідати та чим гордитися.

Відповідно до умов, на розгляд обласного журі було представлено відеопрезентацію, яка демонструє культурні надбання громади, показує, чим цікаві населені пункти, розповідає про визначних людей, організацію дозвілля та культурно-масової діяльності на території громади.

Вітаємо культурний простір Антонінської територіальної громади із почесним ІІ місцем. Пишаємося нашими молодими талантами, умілими керівниками закладів культури та мистецтва, нашою історією та культурною спадщиною.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора