Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Розвиток туризму в Антонінах – безумовний пріоритет

Дата: 19.01.2021 14:41
Кількість переглядів: 274

  Останнім часом  Антоніни з більшою зацікавленістю приваблюють туристів. Адже прес-тури, промо-тури та тревел-блогери неодноразово відвідали селище та популяризували в соціальних мережах. І це є неабияким кроком  до розвитку туристичної  галузі. Оскільки  Антоніни – перлина, що залишилась у спадок з часів графської родини  Потоцьких та є багато цікавого, що може привабити відвідувачів.

             1 жовтня в мальовничі Антоніни завітав екскурсійно-інформаційний тур, організований для ЗМІ відділом з питань курортів і туризму Хмельницької ОДА. Прес-тур був здійснений з метою розкриття та розвитку туристичного потенціалу громади. Журналісти із задоволенням здійснили цікаву подорож історичними Антонінами та були вражені туристичними локаціями, автентикою та архітектурою будівель.

           24 жовтня селище відвідав культурно-експедиційний проєкт «Незаймана». Його мета відкривати та перевідкривати небачене та неочевидне  в Україні, знайомитися з людьми та через людей відчувати історію, географію, культуру та мистецтво. І їм це вдалося.

          З метою ознайомлення дітей і молоді Хмельниччини з цікавинками нашого Подільського краю було створено проєкт «Travel». 5 грудня в рамках цього проєкту «Travel», який створений Дитячою Телевізійною Агенцією було відзнято сюжет про Антоніни. Керівник проєкту – журналіст 33 каналу та керівник дитячої телешколи – Ірина Максименко. Проводилися  зйомки в музеї та біля графських будівель, діти розповідали про життя графської родини та неймовірні історії пов'язані з ними.

           16 грудня наше селище не залишив своєї уваги проєкт «Вишиваний шлях». Це інформаційний промотур інтернет блогерів з різних куточків держави, які приїхали в селище та були вражені локаціями, «Музеєм Потоцьких» з історичними фотосвітлинами. Завдання цього проєкту - підтримувати, розвивати та популяризувати туристичний відпочинок Україною. Учасники проєкту досліджують Хмельницький регіон та шукають туристичні перлини і цікаві куточки області. Антонінам вдалося привернути їх увагу.

            Ці всі тури були здійснені з метою розкриття та розвитку туристичного потенціалу громади, мають надзвичайно важливе значення для формування позитивного іміджу Антонін, як туристичної дестанації, розширення географії подорожей, налагодження контактів із представниками ЗМІ та туристичного бізнесу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора