A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо з перемогою в обласному  етапі фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» Федину Юлію Ігорівну, здобувачку освіти Кременчуківського ліцею

Дата: 05.02.2021 20:42
Кількість переглядів: 251

Завершився обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!» Фотовиставка проводилась з метою формування в учнівської молоді почуття національної гідності та активної життєвої позиції, популяризації вивчення історії рідного краю, пошуку та розкриття нових юних талантів,створення позитивного іміджу громадян-патріотів в засобах масової інформації та в мережі Інтернет, підвищення ролі фотомистецтва у виховному процесі.

Нагадаємо, що три роботи переможців регіонального етапу від Антонінської громади були представлені на обласному рівні конкурсу-фотовиставки «Україна – це ми!», що проходив у Хмельницькому обласному центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Фотографії містили зображення за тематикою «Україна – це ми!» До кожної фотографії додавалося привітання з Днем Соборності України іншим учасникам фотовиставки.

Журі конкурсу визначило переможців та лауреатів. Серед п’яти переможців обласного рівня конкурсу є робота Федини Юлії Ігорівни, здобувачки освіти Кременчуківського ліцею.

Ще 11 авторів світлин стали лауреатами Фотовиставки.   

Переможці та лауреати фотовиставки (автори та їх керівники) нагороджені грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Світлини, автори яких стали переможцями обласного етапу, візьмуть участь у Всеукраїнській фотовиставці. З фотороботами переможців та лауреатів можна ознайомитися на сторінці ХОЦТКУМ в соціальній мережі фейсбук https://www.facebook.com/KHOTSTKUM/posts/2596531343980853


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора