A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Красилівський РС УДМС інформує: порядок оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон

Дата: 11.02.2021 10:46
Кількість переглядів: 228

Однією із переліку адміністративних послуг, які надаються Міграційною службою області є оформлення паспорта громадянина для виїзду за кордон. Такий  біометричний документ виготовляється незалежно від місця реєстрації, тому подати заяву на його оформлення можна у будь-якому територіальному підрозділі служби, у відповідних центрах надання адміністративних послуг області або ж у Хмельницькому центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс».

Красилівський районний сектор інформує громадян, що для оформлення біометричного паспортного документа особі необхідно подати:

  • заяву-анкету (друкується працівником, який приймає документи);
  • паспорт громадянина України (для осіб, що досягли 14-річного віку);
  • свідоцтво про народження або документ, що підтверджує факт народження, виданий компетентними органами іноземної держави. Якщо батьки або один із батьків такої особи на момент її народження були іноземцями або особами без громадянства, також подається довідка про реєстрацію особи громадянином України (у разі оформлення паспорта вперше із застосуванням засобів Реєстру);
  • документи, що підтверджують сплату адміністративного збору, або оригінал документа про звільнення від його сплати;
  • у разі оформлення паспорта особі, що не досягла дванадцятирічного віку, або особі, яка не може пересуватись самостійно у зв’язку із тривалим розладом здоров’я та яка потребує термінового лікування за кордоном, що підтверджується відповідною довідкою лікувального закладу, може бути подано одну фотокартку розміром 10 х 15 сантиметрів для внесення відцифрованого зображення особи шляхом сканування;

Вартість  оформлення такого документа становить:

  •  694 грн - протягом 20 робочих днів;
  • 1046 грн - протягом 7 робочих днів або  ж протягом 3 робочих днів (у випадках визначених законодавством).

Подати заяву на отримання цієї адміністративної послуги можна у Красилівському РС УДМС за адресою: вул. Грушевського, 46, з вівторка по п'ятницю з 9.00 до 18.00 та у суботу з 9.00 до 16.45, телефон для довідок: (03855) 4-31-80.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора