A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робочий візит Антонінського селищного голови в Терешківський старостинський округ

Дата: 23.02.2021 12:21
Кількість переглядів: 1842

Вчора, 22 лютого, Антонінський селищний голова Анатолій ОЦАЛЮК, перший заступник селищного голови Юрій КОНДРАТЮК, юрист Юрій ПРОЦЮК, староста Терешківського округу Віктор НАДОЛИНСЬКИЙ, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Наталія КУЯН, начальник відділу з питань організації надання адміністративних послуг Ірина КРИВОРУЧКО, депутат Анатолій ХАРЧУК відвідали з робочим візитом Терешківський старостинський округ.

Насамперед очільник громади завітав до Терешківського ліцею. Обійшовши всі класні кімнати, поспілкувався з педагогічним колективом та учнями. Також було оглянуто шкільну їдальню, харчоблок, музейну кімнату та котельню.

Не залишились поза увагою і найменші мешканці нашої громади.  Селищний голова відвідав заклад дошкільної освіти та поцікавився умовами утримання діток, оглянувши ігрову кімнату, спальню, санвузол, перевірив температурний режим приміщення. За результатом огляду та спілкування з працівниками закладу, було визначено ряд проблемних питань, які будуть вирішені найближчим часом за підтримки селищного голови.

 Також в ході даного візиту відбулась зустріч представників владних органів з мешканцями старостинського округу в приміщенні Терешківського сільського клубу.

Анатолій ОЦАЛЮК ознайомив присутніх з планами щодо реалізації проєктів розвитку громади, новелами земельного законодавства, довів до відома громадян інформацію щодо надходжень і видатків бюджету за перший місяць 2021 року, розповів про початок роботи щодо інвентаризації земель на території Антонінської селищної ради. Кожен бажаючий, в свою чергу, мав змогу висловити власну думку, поділитися нагальними проблемами та задати питання спеціалістам селищної ради. Також піднімалось питання функціонування місцевої школи – очільник громади запевнив мешканців даного старостинського округу, що навчальний заклад буде продовжувати свою плідну роботу і отримає фінансову підтримку для вирішення нагальних потреб. Приємним є те, що громадяни одностайно висловили своє задоволення з приводу роботи старости, пообіцяли і надалі підтримувати його та допомагати у вирішення господарських питань.

Ірина КРИВОРУЧКО поділилась важливою новиною щодо  наближення адміністративних послуг до населення - відкриття центру надання адміністративних послуг Антонінської селищної ради та розповіла присутнім про послуги, які будуть надаватись у місцевому ЦНАП та переваги його функціонування. На території Терешківського старостинського округу буде діяти віддалене робоче місце адміністратора. Даний проєкт реалізовується в рамках співпраці Антонінської селищної ради з Програмою «U-LEAD з Європою», яка надала громаді підтримку щодо інституційного та фізичного створення (навчання персоналу, поставка меблів, очікується отримання комп'ютерної техніки, ознакування та інформаційної системи "Вулик").

Загалом, зустріч видалась дуже продуктивною. Живе спілкування представників влади та місцевого населення, обговорення проблем у форматі діалогу допоможе у швидкому та ефективному їх вирішенні, адже сила громади в єдності!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора