A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

5 березня - день звільнення Антонін від фашистських загарбників!

Дата: 05.03.2021 12:20
Кількість переглядів: 1677

Сьогодні,  5 березня - день звільнення селища від фашистських загарбників. Ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги й шани колишнім підпільникам і партизанам, оборонцям та визволителям рідної землі.

77 років минуло з того дня, як наші Антоніни були  визволені від фашистських загарбників, а для багатьох захисників антонінська земля стала останнім місцем вічного спокою.

Ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах Великої Вітчизняної війни. Честь та слава доблесним захисникам  Вітчизни!

Пам’ятаємо, що тільки завдяки мужності та стійкості наших дідів й прадідів Україну і Світ врятовано від нацистської чуми. Бажаю всім землякам здоров’я, щастя, упевненості в грядущому дні й ніколи не зазнати ні вам, ні вашим дітям і внукам воєнних лихоліть. Нехай нас у всі часи об’єднує та згуртовує любов до рідного краю, бажання захистити його, зробити ще красивішим, багатшим, квітучим!

Нехай на вулицях нашого селища завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного з вас доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!

Зі святом вас, шановні жителі Антонін!

З повагою

селищний голова,

Анатолій ОЦАЛЮК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора