A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Всеукраїнська акція "За чисте довкіля"

Дата: 02.04.2021 11:07
Кількість переглядів: 595

Шановні керівники установ, підприємств, організацій всіх форм власності, їх трудові колективи та мешканці Антонінської територіальної громади!

З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити громаду чистою та охайною, яка так потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення.
Отже, для забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді, запрошуємо вас долучитись до низки заходів по прибиранню території громади у квітні-травні 2021 року, зокрема провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за вами територій, привести в належний стан території меморіальних комплексів, кладовищ, місць масово відпочинку громадян, селищний парк та прилеглі території.  Адже чистота громади – справа спільна для всіх і кожного. Традиційний весняний місячник санітарної очистки та благоустрою розпочинається з 15 квітня по 30 травня 2021 року. Місячник оголошується з метою покращення санітарного стану території громади після зими, проведення підготовки до святкування Великодня.

Пам’ятайте: чиста громада — це показник культури мешканців, які проживають у ній!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора