A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Красилівський РС УДМС інформує: порядок перевірки транслітерації у біометричних паспортних документах

Дата: 12.05.2021 16:47
Кількість переглядів: 908

Електронний сервіс «Перевірка транслітерації»- один із 15 сервісів, які запроваджені Державною міграційною службою України для зручності громадян в отриманні адміністративних послуг, які входять до компетенції служби.

При оформленні біометричних паспортних документів, таких як паспорт громадянина України у формі ID-картки або паспорта для виїзду за кордон, громадяни мають можливість заздалегідь перевірити транслітерацію у них, скориставшись цим сервісом, що доступний за посиланням:  https://dmsu.gov.ua/services/transliteration.html

Такий електронний сервіс є зручним для громадян адже:

  • не потребує багато часу для здійснення перевірки;
  • миттєвий результат одразу у 2-х паспортних документах: ID-картці та закордонному паспорті;
  • доступний у будь-який час;
  • є безкоштовним.

Звертаємо увагу, що внесення до заяви-анкети та у подальшому у паспорт написання складових імені «прізвища» та «імені» здійснюється українською мовою та латинськими літерами відповідно до Таблиці транслітерації українського алфавіту латиницею, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2010 №55 «Про впорядкування транслітерації українського алфавіту латиницею».

Нагадуємо, що отримати адміністративні послуги мешканці району можуть у  Красилівському РС УДМС за адресою: вул. Грушевського, 46,  телефон для довідок: (03855) 4-31-80. Графік роботи підрозділу: з вівторка по п’ятницю з 9.00 до 18.00, у суботу з 9.00 до 16.45; обідня перерва з 13.00 до 13.45.

Враховуючи карантинні заходи, просимо громадян під час відвідування підрозділу служби дотримуватись рекомендацій МОЗ України:

-      користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
-  не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри).

 

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора