Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо призерів гуртків науково-технічного напряму

Дата: 14.06.2021 16:44
Кількість переглядів: 538

18 травня на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання в онлайн режимі. На конкурс завітали наймолодші техніки з усієї області, юні знавці технічного моделювання. За перемогу у конкурсі змагалися і вихованці гуртка «Початкове технічне моделювання» керівник – Олександр ПЕРВАК, у двох конкурсних випробуваннях: теоретичний залік та творче завдання (виконання композиції власного задуму за допомогою геометричного конструктора).

За підсумками конкурсу Ольга Дячук зайняла ІІІ місце у творчому завданні. Антонінська СТГ посіла ІІІ місце у загальному рейтингу серед селищних громад.

 

24 травня на міському пляжі м.Хмельницького, за ініціативи та підтримки Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, проходили обласні змагання учнівської молоді з повітряних зміїв.

Нашу громаду представляли вихованці Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва: Няньчур МИРОСЛАВ, Олександр БАРТАШУК, Денис ТИМОЩУК, керівник команди Олександр ПЕРВАК. Суддівській колегії демонстрували польоти своїх виробів понад тридцять учасників з усієї Хмельниччини.

За результатами змагань Мирослав НЯНЬЧУР (у класі моделей коробчастий об'ємний змій) та Олександр БАРТАШУК (у класі моделей експерементальний змій) нагороджені дипломами ІІІ ступеня. В загальному заліку маємо ІІ місце серед селищних громад області.

 

Пишаємося нашими юними техніками, бажаємо нових успіхів та перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора