A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Навчання працівників закладів культури клубного типу.

Дата: 02.07.2021 17:43
Кількість переглядів: 781

25 червня 2021 р. на базі Антонінського Будинку культури відбулася зустріч методистів Хмельницького ОНМЦКіМ з керівниками клубних закладів Антонінської СТГ. Під час навчання було обговорено ряд важливих питань, що стосуються галузі культури, визначено перспективи розвитку закладів в новому форматі, тенденції до якісних змін, надано практичні поради зі створення та функціонування клубних формувань, використання сучасних методів та форм роботи з аудиторією. 
Зокрема, провідний методист відділу культурно-освітньої роботи та креативних індустрій клубних закладів Хмельницького ОНМЦКіМ Валентина Петрова висвітлила тему «Мінімальні культурні стандарти та діяльність клубного закладу в сучасних умовах»; методист обласного центру Ольга Пірожок виступила з рекомендаціями щодо: організації діяльності любительських об’єднань та клубів за інтересами; креативні ідеї для створеня нових об’єднань, які існують у Німеччині; завідуюча відділом культурно-освітньої роботи та креативних клубних закладів зупинилася на питанні «Новітні підходи до інноваційних форм роботи в сільських клубних закладах».
Керівники закладів культури мали змогу поспілкуватися та отримати відповіді на питання, які потребували для них роз’яснення. Обмінюючись інформацією присутні отримали масу задоволення, позитивних емоцій та нові знання і уміння, а ще надійну мотивацію для реалізації своїх професійних якостей у забезпечення якісного культурного продукту, задоволенні культурних потреб населення громади.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора