A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Розширена нарада працівників апарату управління Антонінської селищної ради

Дата: 20.07.2021 15:32
Кількість переглядів: 595

     Сьогодні, 20 липня в приміщенні Антонінського будинку культури відбулась розширена нарада за участі Антонінського селищного голови Анатолія ОЦАЛЮКА, першого заступника селищного голови Юрія КОНДРАТЮКА, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолія КОВАЛЬЧУКА, старост Антонінської ТГ та працівників апарату управління.

     Одне із головних питань порядку денного, яке було обговоренно першочергово - це наповнення місцевого бюджету та раціональне використання коштів. Також, розглядались питання стосовно функціонування закладів освіти, дошкільних навчальних закладів, культури та спорту, підготовку їх до навчального року та опалювального сезону.

     Однією із не менш важливих проблем, які озвучував селищний голова в ході засідання - це проведення комплексу ремонтних робіт на дорогах місцевого значення, які при оптимізації мережі навчальних закладів слугуватимуть як стратегічно важливий об'єкт задля якісного перевезення учнів шкільними автобусами.

    Також розглядались питання щодо функціонування та обслуговування артезіанських свердловин, врегулювання тарифів за водопостачання для населення на законодавчому рівні, порядок користування земельними ділянками орендарями та жителями громади, вирішення питання щодо встановлення вуличного освітлення в населених пунктах ТГ, у яких воно повністю або частково відсутнє.

    Обговорювався план заходів щодо святкування 30-ї річниці з Дня Незалежності України на території Антонінської селищної ради.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора