A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг

Дата: 07.09.2021 10:26
Кількість переглядів: 707

  06.09.2021 року в Антонінській селищній раді відбулась важлива подія - урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг, який працював в тестовому режимі.

  Нагадаємо, що створювався сучасний ЦНАП в рамках грантової підтримки Програми "U-LEAD з Європою", яка надала громаді допомогу у вигляді інстутиційного та фізичного створення центру (дизайн приміщення, навчання персоналу, сучасні меблі та комп'ютерна техніка, постійна консультативна підтримка). Це була плідна співпраця та злагоджена робота всієї команди Антонінської селищної ради. Очільник громади вручив Сертифікати про проходження навчання від Програми "U-LEAD з Європою" адміністраторам та активним працівникам ради і Відділу освіти, а також грамоти за сумлінне виконання посадових обов'язків.

  Також для зручності жителів віддалених населених пунктів створені два віддалених робочих місця в с. Криворудка і с. Терешки,облаштовано робоче місце для самообслуговування клієнтів. Загалом в ЦНАПІ на сьогоднішній день надають 104 адміністративних послуги, якість яких відвідувачі можуть оцінити, кинувши в скриньку відповідний смайлик або залишивши відгук у книзі відгуків.

  Ласкаво просимо в ЦНАП!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора