A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рахунки підприємств теплопостачання повинні бути розблоковані до 15 жовтня 2021 року

Дата: 07.10.2021 20:17
Кількість переглядів: 549

30 вересня 2021 року між Урядом, НАК «Нафтогаз України», Офісом Президента України та Асоціацією міст України був укладений Меморандум, який передбачив низку домовленостей, спрямованих на врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр.

Так, сторонидосяглидомовленостіщодорозблокування до 15 жовтня 2021 року рахунківпідприємствтеплопостачання, арештованих через заборгованість по сплаті за природний газ та йогорозподіл. На сьогоднірахункизалишаютьсязаблокованими у більше 50 підприємств ТКЕ. Відзначимо, щовідповідно до умов укладеного Меморандуму, такерозблокуваннямаєздійснюватися без додаткових умов - без укладеннямировихугод, взяттяпідприємствами ТКЕ на себе додатковихзобов’язань з погашеннязаборгованості за спожитийприродний газ тощо.

Без розблокуваннярахунківпідприємства ТКЕ не зможутьзабезпечитирозрахунок за поставленийприродний газ, необхідний для початку та проходженняопалювального сезону 2021/2022 рр., відповідно не зможутьзабезпечитибезперервненадання в населених пунктах Українипослуг з теплопостачання.

АсоціаціямістУкраїни буде відстежувативиконання НАК «НафтогазУкраїни» взятих на себе зобов’язань, оскільки у іншомувипадкуорганимісцевогосамоврядування не зможутьзабезпечити, відповідно до взятих на себе згідно Меморандуму зобов’язань, безперервненадання в населених пунктах Українипослуг з теплопостачання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора