A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

За спричинення тілесних ушкоджень журналісту мешканця міста Красилова засуджено до 2 років позбавлення волі

Дата: 11.10.2021 16:38
Кількість переглядів: 675

Прокурором Хмельницької окружної прокуратури у суді доведено вину 29-річного мешканця міста Красилова у заподіянні легкого тілесного ушкодження журналістові, у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності (ч. 2 ст. 345-1 Кримінального кодексу України).

У березні 2020 року журналіст із телеоператором одного із всеукраїнських телеканалів на виконання редакційного завдання здійснювали відеорепортаж щодо висвітлення перебігу карантину та стану торгівлі медичними препаратами та засобами захисту в Красилівському районі Хмельницькій області.

Під час відвідування одного із магазинів побутової хімії міста Красилова власником магазину з метою припинення відеозйомки та перешкоджання журналісту виконувати його професійні обов’язки завдано легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я потерпілого.

07.10.2021 вироком Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області власнику магазину призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі та звільнено останнього від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік.

Станом на 11.10.2021 вказаний вирок не набрав законної сили та може бути оскражений до Хмельницького апеляційного суду.

 

Заступник керівника Хмельницької

окружної прокуратури                                                                      В. ДовганьФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора