A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Храмове свято та День селища Антоніни

Дата: 11.11.2021 11:11
Кількість переглядів: 480

Кожен населений пункт Антонінської громади має свою історію, видатних та працьовитих мешканців, а у мешканців Антонін гарною традицією стало збиратись 10 листопада для святкування Дня селища. Цього року, святкування Дня селища в зв’язку з карантинними обмеженнями відбулось у вигляді робочої зустрічі без концертної програми

З вітальним словом до жителів селища звернувся голова Антонінської селищної ради Анатолій Оцалюк, який привітав присутніх зі святом, розповів чим сьогодні живе село та громада, які позитивні зміни відбулись за останній рік, побажав селу розквіту, жителям міцного здоров’я та добробуту.

Із теплими словами привітань до жителів Антонін звернулися:

член депутатської фракції Політичної партії «Слуга Народу» Олена Копанчук ,радник голови обласної ради - Сергій Ковальчук, радниця голови обласної ради та представник благодійного фонду Сергія Лабазюка «МИ ПОРУЧ»- Тетяна Образцова.

Також голова Антонінської селищної ради та запрошені гості відмітили грамотами та грошовими винагородами тих жителів, які зробили вагомий внесок у становленні та розвитку селища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора