A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Дев'ята позачергова сесія селищної ради восьмого скликання

Дата: 24.11.2021 14:55
Кількість переглядів: 1071

23.11.2021 відбулася дев’ята позачергова сесія селищної ради восьмого скликання.

На порядок денний виносились такі питання:

  1. Про прийняття на баланс комунального підприємства «Комунальник» Антонінської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області матеріалів.
  2. Про затвердження переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності Антонінської селищної ради , які підлягають передачі в оренду на аукціоні та без аукціону.
  3. Про затвердження збільшення розміру платних послуг «Музею Потоцьких» Антонінського Будинку культури.
  4. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту дошкільного навчального закладу с.Велика Медведівка «Малятко» загального розвитку Антонінської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області в новій редакції.
  5. Про зміну засновника, назви та затвердження Статуту дошкільного навчального закладу с.Зелена «Сонечко» загального розвитку Антонінської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області в новій редакції.
  6. Про зміну засновника, назви затвердження Статуту дошкільного навчального закладу с.Зелена «Сонечко» загального розвитку Антонінської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області в новій редакції.
  7. Про зміну засновника, назви затвердження Статуту дошкільного навчального закладу с.Якимівці  «Сонечко» загального розвитку Антонінської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області в новій редакції.
  8. Про надання матеріальної допомоги на лікування. Всього було подано 11 заяв із них 3 заяви родини Синюків -  буде видано 20 000 грн.,матеріальноїї допомоги на лікування з депутатського фонду Хмельницької районної ради. Решта заяв про допомогу на лікування будуть фінансуватись за рахунок коштів місцевого б’юджету, а саме:
  1. Розсіяний склероз (5000 грн.)
  2. Онкохворі (по 3000 грн.)  решта - по 1000 грн.
  1. Про розірвання договору оренди нежитлового приміщення комунальної власності селищної ради з ТОВ «Поділля Фарм».
  2. Про утворення місцевої пожежної команди Антонінської селищної ради.
  3. Про виключення з базової мережі клубних закладів.
  4. Про приєднання Лісоволицької сільської бібліотеки до Кременчуківської сільської бібліотеки та передача бібліотечного фонду.
  5. Про зменшення відсоткової орендної ставки ТОВ «Хмельницькобленерго».
  6. Про надання дозволу на списання основних засобів.
  7. Про створення робочої групи по розробці Стратегії розвитку громади.
  8. Внесення змін до програми Реформування і розвитку ЖКГ Антонінської селищної ради на 2022-2023 року.
  9. Внесення змін до програми Фінансова підтримка Комунального некомерційного підприємства «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської районної ради Хмельницької області .
  10. Внесення змін до бюджету на 2021 рік, таким чином збільшено видатки селищного бюджету за рахунок перевиконання дохідної частини на суму – 3105,6 тис.грн., за рахунок спрямованого вільного залишку коштів (освітньої субвенції) на 01.01.2021 року на суму – 235,7 тис.грн., за рахунок перерозподілу видаткової частини селищного бюджету кошти спрямовано, з них найбільше на:
  • Придбання аналізатора крові для Антонінської АЗПСМ – 199,0 тис.грн.,
  • Придбання вікон та дверей для закладів освіти -  338,4 тис.грн.,
  •  виготовлення проектно – кошторисної документації на капітальний ремонт харчблоку Антонінського ліцею – 298,6 тис.грн.,
  • Поточний ремонт водогонів на території селищної ради – 179,3 тис.грн.,
  • Придбання музичної апаратури для Антонінського Будинку культури – 119,5 тис.грн.,
  • Оплату електроенергії за вуличне освітлення – 150,0 тис.грн.,
  • Розвиток комунального підприємства – 2875,4 тис.грн.,( з них на телескопічний навантажувач з навісним обладнанням – 2777,0 тис.грн.,)
  • У зв’язку із збільшенням розміру мінімальної заробітної плати з 01.12.2021 року в сумі 6500,0 грн., та розміру першого тарифного розряду для закладів освіти – 646,6 тис.грн.,
  • придбання електричної плити для Федорівської ЗОШ I-III ст – 22,9 тис.грн. та інше.
  1. Земельні питання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора