A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Рейд 21.07.2021 р.

Дата: 21.07.2021 13:12
Кількість переглядів: 163

Фото без описуЗі старшим інспектором сектору ювенальної превенції Хмельницького районного управління поліції, начальником та спеціалістом служби у справах дітей Антонінської селищної ради 21 липня здійснено черговий рейд. Відвідано сім'ї, в яких виховуються діти та знаходяться у ризику перебування на обліку в Службі у справах дітей, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах. З батьками обговорювались питання щодо належного виховання дітей, досягнення порозуміння між батьками і дітьми, відповідальності батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків.
Законом України “Про охорону дитинства” визначено, що батьки або особи, які їх замінюють, зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці . Закон передбачає, що виховання в сім’ї є першоосновою розвитку особистості дитини.
Тому неналежне виховання малолітнього – це правопорушення батьків і, як наслідок, настання відповідальності.
Батькам вказано забезпечити належні умови для проживання та розвитку дітей.
З дітьми, також, були проведені профілактичні бесіди про правила та дотримання особистої гігієни, про можливості уникнення конфліктів з однолітками, необхідності дотримання правової поведінки під час літніх канікул, і загалом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора