A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Профілактичні рейди у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах.

Дата: 01.10.2021 13:35
Кількість переглядів: 162

Фото без описуЗа участю офіцерів поліції Антонінської ТГ Ковальчука Олександра Петровича та Рожика Юрія Володимировича, начальника служби у справах дітей Гулої Юлії Анатоліївни та спеціаліста служби у справах дітей Антонінської селищної ради Петричук Іванни Анатоліївни, у зв’язку з наближенням осінньо-зимового опалювального сезону здійснено профілактичні рейди у сім’ях, які опинились у складних життєвих обставинах.
Мета рейду - перевірка умов проживання дітей, підготовка до зимового сезону та проведення профілактичних бесід з батьками та дітьми.
Під час відвідування вищезазначених сімей, зверталася увага на температурний режим в будинках та наявність запасу палива, теплого дитячого одягу, харчів.
Як показує практика, постійні рейдові заходи дають позитивні результати. У більшості сімей діти забезпечені усім необхідним одягом,взуттям, продуктами харчування, але побутові умови потребують змін. Батьки, знаючи, що перебувають під особливим контролем, відчуваючи, що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в кращих умовах.
Під час обстежень умов проживання сімей, складено акти обстеження умов проживання, проведено профілактичні бесіди відносно прав та обов’язків по вихованню малолітніх та неповнолітніх дітей, надано рекомендації щодо ведення здорового способу життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора