A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Профілактичні рейди.

Дата: 20.07.2021 14:32
Кількість переглядів: 152

 
 
Фото без описуВважаємо за необхідне закцентувати увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання конституційних обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.
Служба у справах дітей Антонінської селищної ради продовжує проводити профілактичні рейди.
Пріоритетом роботи служби у справах дітей є робота з родинами, які опинилися в складних життєвих обставинах: виявлення проблем родини, детальний аналіз причин чому це сталося з родиною.
Начальником та спеціалістом служби у справах дітей детально перевіряються умови проживання дітей, стан їх утримання та забезпечення базових потреб сімей. Батькам роз’яснено законодавство України щодо виконання ними батьківських обов’язків та надані консультації щодо протидії насильства в сім'ї. Особливо наголошувалось про рівність прав та обов'язків батьків щодо дитини. Мати, батько мають рівні права та обов'язки щодо дитини, незалежно від того, чи перебували вони у шлюбі між собою; розірвання шлюбу між батьками, проживання їх окремо від дитини не впливає на обсяг їхніх прав і не звільняє від обов'язків щодо дитини. Стаття 141.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора