Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» в закладах освіти та культури Антонінської ОТГ

Дата: 16.12.2021 09:30
Кількість переглядів: 388

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

В рамках проведення Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” в закладах освіти Антонінської СТГ  було проведено ряд заходів з метою запобігання та недопущення насильства серед молоді "Стоп! насильству над дітьми!" В ході проведення заходів учні мали змогу розширити власні знання про всі форми насильства, удосконалити здатність протидіяти насильству, ознайомилися з правилами безпечної поведінки.

Учнівським самоврядуванням проведено акцію «Синя стрічка». Відомо, що синя стрічка символізує синці на дитячому тілі та водночас синій колір служить постійним нагадуванням про те, що необхідно боротися з насильством. Акція  змусила учнів задуматись над тим, що кожен із нас може зробити щось для того, щоб розірвати коло жорстокості і насильства, змінити світ на краще.

          У Міжнародний день боротьби зі СНІДом (1 грудня) пройшла акція «Червона стрічка». Червона стрічка – символ підтримки інфікованих людей, протидії дискримінації і суспільної ізоляції людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом, надії на майбутнє без СНІДу. Вона означає: "Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу і я не байдужий до неї". Також проведено виховні години «Захисти себе від СНІДу», «Убережи себе вiд ВIЛ».

Виставка малюнків на тему: «Я маю право…» була приурочена Міжнародному дню прав  людини  (10 грудня)  https://www.facebook.com/100001950368243/videos/439869410979433

 

Не залишились і осторонь діти з обмеженими фізичними можливостями, які взяли участь у  конкурсі  робіт  у Інклюзивному перфоменсі online «#особлива_творчість_особливих_дітей», за що нагороджені сертифікатами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора