A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День Святого Миколая для дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування

Дата: 18.12.2021 10:05
Кількість переглядів: 421

  День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію та любов. Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекає Святого Миколая, який щедро дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, леліє в дитячих серцях світлі почуття доброти, радості і втіхи.

  Вже стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги від нас, дорослих – це діти – сироти та діти, позбавлені  батьківського піклування. Саме тому 17 грудня, напередодні свята Миколая працівники Антонінського БТДЮ та Антонінського Будинку культури  разом  із вихованцями провели спільний святковий захід для дітей вище згаданих категорій.

  Всіх учасників свята привітали та вручили подарунки: заступник Антонінського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Анатолій Ковальчук; начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради – Наталія Куян; начальник служби у справах дітей Антонінської селищної ради –Юлія Гула.

  Дуже приємно, що спільними зусиллями ми змогли принести малечі радість. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора