A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Святковий концерт до дня Святого Миколая!

Дата: 18.12.2021 14:37
Кількість переглядів: 341

Фото без опису
 

 

До дня Святого Миколая в Антонінському Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся святковий концерт, підготовлений працівниками та вихованцями Будинку творчості дітей та юнацтва для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Антонінської ТГ. Організатори концерту великі молодці, справжні актори та співочі таланти - подарували діткам гарний настрій та щирі посмішки!
В кінці свята усіх діток та їхні родини привітали заступник голови Антонінської селищної ради Ковальчук Олександр Васильович, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Наталія Куян, служба у справах дітей Антонінської селищної ради. Усі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, Антонінської ТГ отримали подарунки від Святого Миколая.
Із селищного бюджету спільно з відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради були виділені кошти на придбання чудових подарунків!
Вітаємо усіх діток з днем Святого Миколая! Бажаємо сонячного настрою, прекрасного самопочуття, багато дзвінкого і радісного сміху. Нехай здійсняться всі бажання і виправдяться надії! Радості, любові, щастя і довгоочікуваних солодощів під подушкою.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора