Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Фотовиставка до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

Дата: 25.01.2022 09:49
Кількість переглядів: 868

 Завершився місцевий етап фотовиставки до Дня Соборності України: “Україна – це ми!”, яка проводилась з метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та розкриття нових юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни.

На фотовиставку надійшло 14 фотоматеріалів від 6 закладів загальної середньої освіти громади.

Відповідно до умов проведення на Фотоконкурс приймалися цифрові  чорно-білі та кольорові фотографії, які мали містити зображення за тематикою “Україна – це ми!”. До кожної фотографії додавалося привітання до Дня Соборності України іншим учасникам фотовиставки та коротка анотація про історію Дня Соборності України, концепція роботи та/або власні дослідження.

Конкурсні роботи відзначалися художньою виразністю, оригінальністю, якістю виконання, побудовою композиції та відображали повне розкриття теми та ідеї фотороботи.

       Журі конкурсу визначило переможців та лауреатів фотовиставки. Світлини, автори яких стали переможцями місцевого етапу, візьмуть участь у обласному етапі фотовиставки.

     Конкурсні роботи відзначалися художньою виразністю, оригінальністю, якістю виконання, побудовою композиції та відображали повне розкриття теми та ідеї фотороботи.

Представляємо вашій увазі роботи  учасників Фотовиставки  місцевого рівня:

Дякуємо юним фотоаматорам та їх керівникам за активну участь у фотоконкурсі та якість проробленої роботи.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора