A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Звіт селищного голови за 2021 рік

Дата: 26.01.2022 14:09
Кількість переглядів: 541

Фото без опису    

Шановна громадо! Шановні депутати, члени виконкому!

 Одним із принципів здійснення місцевого самоврядування в Україні є підзвітність та відповідальність перед територіальною громадою. Позаду рік нашої з вами спільної роботи. А тому згідно із Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», я, як селищний голова, звітую перед вами про зроблене в 2021 році.

Мета звіту – не лише донести інформацію про роботу, а й почути конструктивні пропозиції безпосередньо від вас, шановні депутати, члени виконкому, керівники установ, від жителів громади, визначити шляхи розвитку на майбутнє.

Протягом звітного періоду свою роботу я будував перш за все виходячи з вимог та повноважень, наданих законодавством України і вона є невіддільною від роботи нашого депутатського корпусу, роботи виконавчого комітету, посадових осіб селищної ради. Працюючи однією командою у своїй діяльності ми намагаємося бути чесними, справедливими й відкритими до людей, стояти на захисті їхніх прав і свобод.

Як голова, я прагнув організувати роботу так, щоб рада якомога повніше та ефективніше виконувала покладені на неї обов’язки, діяла послідовно й зосереджено із урахуванням інтересів виборців. Саме тому, при розгляді найгостріших питань нам вдалося знаходити правильні, іноді компромісні рішення, спрямовані на першочергове розв’язання питань, що безпосередньо впливали на стан соціально-економічного розвитку території громади.

Ми зуміли зміцнити і закріпити позиції, об’єднати депутатів на плідну діяльність, налагодити тісну співпрацю з більшістю керівників організацій, підприємств, установ. Головним підсумком 2021 року вважаю те, що ми не скоротили жодної соціальної програми, а навпаки їх розширили, працювали над максимальною реалізацією інтересів об’єднаної громади та кожного її мешканця в реальних бюджетно-фінансових, економічних та соціальних умовах. За це я щиро вдячний депутатам селищної ради восьмого скликання.

Попри політичну різнопартійність депутатського корпусу нам вдалося організовувати свою роботу так, аби рада якомога повніше та ефективніше виконувала свої обов’язки, передбачені чинним законодавством, і головне – компетентно приймала відповідні рішення.

В зв’язку із зміною адміністративно-територіального устрою в листопаді 2020 року до Антонінської селищної ради приєднались 5 сільських рад. Антонінська селищна рада увійшла до складу Хмельницького району. Таким чином до Антонінської об’єднаної територіальної громади входять 34 населених пунктів: смт Антоніни, села: Закриниччя, Рублянка, Севрюки, Решнівка, Корчівка, Ледянка, Федорівка, Трусилівка, Малі Пузирки, Гриценки, Тріски, Якимівці, Юзіно, Терешки, Нові Терешки, Маленки, Васьківчики, Зелена, Криворудка, Нова Криворудка, Кучманівка , Велика Салиха, Мала Салиха,Долинівці, Великі Орлинці, Ключівка , Кременчуки, Великі Юначки, Малі Юначки, Медці, Лісова Волиця, Велика Медведівка, Красівка. Станом на 31 грудня 2021 року в нашій громаді проживає 9931 осіб. В громаді створено 10 старостинських округів. Таким чином збільшилися не лише кількість населення, територія управління та обслуговування, а й повноваження та зона відповідальності: в галузі освіти, культури, соціального захисту, охорони здоров’я, надання адміністративних послуг. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора