A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

УСПІХИ

Дата: 26.01.2022 14:07
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

Протягом 2021 року прийнято 12 програм:

  • Програма Фінансова підтримка Комунального некомерційного підприємства Красилівський ЦПМСД» на 2021 рік» ;
  • Програма розвитку та фінансової підтримки КНП «Красилівська ЦРЛ» на 2021 рік);
  • Програма «Цукровий діабет» на 2021 рік ;
  • Програма підтримки сім’ї, демографічного розвитку, попередження насильства в сім’ї забезпечення гендерної рівності на території селищної ради на 2021 – 2023 роки ;
  • Програма благоустрою населених пунктів на 2021 – 2023;
  • Програма поводження з твердими побутовими відходами на 2021-2023 роки  ;
  • Програма «Турбота» на 2021 – 2023 роки;
  • Цільова Програма розвитку освіти 2021-2025 роки»;
  • Програма « Організація харчування дітей закладів середньої та дошкільної освіти на 2021-2023 роки» ;
  • Програма «Шкільний автобус» на 2021-2023 роки ;
  • Громадська Цільова соціальна Програма «Молодь Антонінської громади» на 2021 – 2023 роки ;
  • СТВОРЕНО ЦНАП

В рамках міжнародної підтримки  та перемоги у 4 раунді Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою»,  в громаді створено сучасний Центр надання адміністративних послуг. 6 вересня 2021 року відбулося урочисте відкриття ЦНАП. Антонінська селищна рада для створення необхідних умов у ЦНАП отримала ( комп’ютерну техніку, сучасні меблі, дизайн приміщення та навчання персоналу). Для зручності жителів віддалених населених пунктів створені два віддалених робочих місця. Загалом в ЦНАП  надаються 104 адміністративні послуги суб’єктам звернення, які протягом року булорозширено до 182. Основною метою ЦНАП Антонінської селищної ради є максимальна результативність та оперативність, стислі та чітко визначені строки, ввічливий персонал, створення комфортних умов для відвідувачів.

Фото без описуФото без опису ОБСЛУГОВУВАННЯ

Фото без опису

З квітня місяця 2021 року центром надання адміністративних послуг було надано 4200 адміністративних послуг різного характеру. За надання платних адміністративних послуг через ЦНАП в селищний бюджет надійшло коштів на суму близько 170 тис. грн.

                                    ВИКОНАНО

Фото без опису

Фото без опису

 

Державним реєстратором здійснено 820 реєстрацій права власності на нерухоме майно (державна реєстрація інших речових прав на нерухоме майно, внесення змін та надання інформаційних довідок з ДРРП).

За державну реєстрацію прав на нерухоме майно в бюджет громади отримано кошти на суму 162,250 тис. грн 

Фото без опису

Надано 433 адміністративні послуги по земельних питаннях (надання дозволу на розробку/затвердження проектів та документацій із землеустрою, надання відомостей з ДЗК та ін.), в тому числі 53 послуги Державного земельного кадастру.

Фото без опису

Надано 637 послуг з реєстрації місця проживання, в тому числі видано 353 довідки про реєстрацію місця проживання. Протягом року адміністраторами центру та завідуючою сектором військового обліку було отримано доступ до Реєстру територіальної громади, наразі активно проводиться  робота по актуалізації даних та наповненню реєстру.

Фото без описуФото без опису

Надано1766 соціальних послуг різного характеру. В 2021 році було підключено ЦНАП до Інформаційної системи “Соціальна громада”, в якій надаються соціальні послуги. З початку року було проведено роботу, з визначення громадян, що мають право на пільги та оформлено  95 пільг.  За звітний період було оформлено 1132 справи на субсидію для придбання твердого палива  та природного газу. Надано 353 довідки за відомостями Антонінської селищної ради соціального характеру та 186 інших послуг.

Фото без опису

З реєстрації актів цивільного стану було надано 235 послуги (державна реєстрація народження, шлюбу, смерті) та 223 послуги, що стосуються нотаріальних дій (посвідчення заповітів, довіреностей, засвідчення вірності копій).

Фото без опису

В грудні місяці адміністраторами ЦНАП було отримано доступ до Єдиної державної системи у сфері будівництва та надано 2 послуги Державної інспекції архітектури та містобудування (реєстрації повідомлення про початок будівельних робіт, реєстрація декларації про готовність об'єкта до експлуатації за амністією та ін.)

Фото без описуФото без опису

З метою наближення послуг у сфері пенсійного забезпечення мешканців громади було підписано угоду про співпрацю з ГУ Пенсійного фонду України та створено віддалене робоче місце спеціалістів ПФУ в ЦНАП, якими було надано 84 послуги.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора