Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-я річниця з дня виведення радянських військ з Республіки Афганістан

Дата: 15.02.2022 13:58
Кількість переглядів: 187

15.02.2022 року в Антонінському Будинку культури відбулися урочисті заходи та святковий концерт з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці з дня виведення радянських військ з Республіки Афганістан.

Перший заступник селищного голови Юрій Кондратюк щиро привітав воїнів-афганців, які свого часу стали на захист території інших держав, подякував за подвиг та вручив їм грамоти та грошову допомогу.

«Сьогодні ви, шановні, є зразком мужності, честі, вірності присязі, і сьогодні, коли триває конфлікт на Сході України, хто як не ви є зразком для наших воїнів, ті, які не вагаючись ні секунди, йшли в бій. Нехай молоді дивляться на вас, рівняються на вас. І Дай Бог, щоб у нашій країні був мир. Зі святом вас, будьте здорові та щасливі», - зазначив у своєму виступі перший заступник селищного голови - Юрій Кондратюк.

Святковий захід був сповнений хвилинами хвилювання та радості. Щирі емоції дарували присутнім своїм виступом викладачі Антонінської дитячої школи мистецтв, які своїми піснями чи не до сліз розчулювали глядачів та водночас піднімали святковий настрій.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора