Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

11 позачергова сесія Антонінської селищної ради

Дата: 11.02.2022 15:54
Кількість переглядів: 205

11 лютого 2022 року в Кременчуківському Будинку культури під головуванням Антонінського селищного голови Анатолія Оцалюка відбулось пленарне засідання одинадцятої позачергової сесії селищної ради, на яке було запрошено:представників усіх сільськогосподарських формувань, начальника Красилівської ОДПІ Олексія Шишина, якому в ході засідання надавалося слово для роз'яснення, щодо сплати податків до місцевого бюджету, старостів усіх старостинських округів Антонінської територіальної громади, керівники структурних підрозділів та директорів закладів загальної середньої та дошкільної освіти громади та представників ЗМІ.

Перед початком сесійного засідання селищний голова Анатолій Оцалюк провів зібрання усіх керівників агроформувань, які працюють на території Антонінської селищної ради. Він ознайомив присутніх з інформацією про стан використання усіх земель сільськогосподарського призначення в розрізі господарств та площ, які кожен обробляє. Також селищний голова коротко ознайомив з дохідною частиною бюджету, а саме тими коштами, які надходять за оренду даної категорії земель.

Цьогоріч було укладено із деякими агроформуваннями угоди про соціальне партнерство на основі яких було розроблено проекти угод для інших агроформувань, які буде направлено для підписання керівникам, для того аби спільними зусиллями брати участь у розвитку територіальної громади. Наприкінці зібрання селищний голова Анатолій Оцалюк закликав усіх представників агроформувань працювати прозоро та добросовісно сплачувати податки.

До участі в засіданні 11-ої сесії зареєструвалось 16 депутатів. Попередньо питання порядку денного були опрацьовані в ході засідання профільних комісій.

Після завершення зібрання заграв гімн та розпочалася 11 позачергова сесія ,яка була приурочена наповненню місцевого бюджету.

На порядок денний виносилися наступні питання:

1.Про затвердження звіту селищного голови.

2. Про обрання старости Терешківськогостаростинського округу.

3. Про обрання старости Криворудського старостинського округу.

4. Про утворення віддаленого робочого місця ЦНАП в Кременчуківському старостинському окрузі.

5. Про створення комісії з приймання - передачі майна Хмельницької обласної ради.

6. Про внесення змін до структури апарату Антонінської селищної ради.

7. Про надання матеріальної допомоги на лікування.

8. Про внесення змін до Програми пільгового перевезення населення.

9. Земельні питання.

10. Різне

За поданням селищного голови на підставі протоколів громадських обговорень депутати затвердили призначення на посаду старости Терешківського старостинського округу - Івана Шевчука та старости Криворудського старостинського округу - Тетяну Урбанську.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора