Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Нова спецтехніка для комунального підприємства "Комунальник" Антонінської селищної ради

Дата: 31.12.2021 10:02
Кількість переглядів: 198

Сьогодні, в переддень Нового року, в нашій громаді відбулась важлива подія. Працівники КП «Комунальник» на чолі з керівництвом Антонінської територіальної громади – селищним головою Анатолієм ОЦАЛЮКОМ та першим заступником селищного голови Юрієм КОНДРАТЮКОМ зустрічали привезену для комунального підприємства спецтехніку: маніпулятор JCB та навісне обладнання.

Завдяки ініціативі керівництва громади, за підтримки депутатського корпусу, активістів рішенням дев’ятої позачергової сесії селищної ради восьмого скликання було виділено кошти в сумі 2777000,00 (два мільйони сімсот сімдесят сім тисяч) грн. з місцевого бюджету на придбання маніпулятора JCB, ковша, монтажної платформи (люльки), дискової сільськогосподарської пилки, відвалу для розчищення снігу, вил та корчувача дерев.

Закупівля спецтехніки є дуже важливим кроком, спрямованим на надання нині відсутніх послуг населенню громади. Адже минулий рік показав, що використання застарілої матеріально-технічної бази не дозволяє швидко вирішувати проблеми, що виникають на території громади. Техніка спеціального призначення дозволить здійснювати обслуговування потреб населення за оптимально короткі проміжки часу з найменшими витратами.

За допомогою нової комунальної техніки можна буде оперативно виконувати роботи по усуненню наслідків стихійних лих, погодних катаклізмів – розчищати дороги від снігу та бруду, стабільно виконувати роботи по благоустрою території громади, надавати послуги із розвантаження та завантаження, підрізання та корчування дерев, що значно поліпшить санітарний стан території громади та підвищить якість надання послуг населенню.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора