Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Звернення селищного голови до жителів Антонінської територіальної громади

Дата: 02.03.2022 11:20
Кількість переглядів: 275

  Шановна Антонінська громадо!

Сьогодні, 2 березня  і вже 7 день як триває військовий напад Росії на Україну. Розповідаємо про всі поточні новини, які накопичились з першого дня війни.

Як голова громади, звертаюся до кожного з Вас із закликом, - сьогодні, як ніколи ми повинні бути згуртовані, пильні та не піддаватися на будь – які можливі провокації. Дії ворога спрямовані на дестабілізацію соціально – політичної ситуації на теренах України.

Жителі Антонінської громади завжди відзначалися мужністю, рішучістю, гарячими серцями та холодним розумом.

Сьогодні ми вкотре демонструємо свою єдність та готовність дати відсіч російському загарбнику.

Протягом 24.02-25.02.2022 року з усіх населених пунктів Антонінської територіальної громади багато чоловіків вступили до лав територіальної оборони та інших військових формувань, і пішли боронити рідну землю.

Так 26.02.2022 року задля безпеки на території громади відбулося зібрання, усіх небайдужих чоловіків, які готові охороняти кордони нашої громади, та створено територіальну оборону і облаштовано блок – пости , де цілодобово здійснюється чергування.

Варто пам’ятати, що у часі гібридної війни, а сьогодні – прямого вторгнення, ворог діє поступово і жорстоко на всіх фронтах, тому ми маємо завжди бути на поготові та готовими до будь – якої ситуації.

Від 26.02.2022 року на території Антонінської територіальної громади здійснюється збір допомоги для військових. Станом на сьогодні штаб активно працює, жителі громади долучаються до збору продовольчих та непродовольчих товарів. З самого ранку 5 днів поспіль люди приносять необхідні речі та медикаменти.

За моєї ініціативи 27 лютого було скликано нараду з підприємцями та керівниками агроформувань . Усіх присутніх повідомив про перелік продуктів  та речей, які необхідно зібрати. Збір речей та продуктів триває по всіх населених пунктах громади,  щоденно по декілька автомобілів відвозять зібрані речі для військових Старокостянтинівської та Хмельницької територіальної оборони.

Окрім речей та продуктів протягом даного періоду із мешканців громади було зібрано кошти в сумі  136.тис.600грн.,надалі вони будуть використанні для забезпечення потреб захисників.

Пункт збору продукції організований в смт Антоніни у приміщенні магазину «Садівник» , в інших населених  пунктах громади продукцію можна приносити до місцевих старостинських округів.

Хочу подякувати особисто усім за надану допомогу, за те, що об’єднались в такий непростий для нашої держави час, і докладається максимум зусиль для посилення обороноздатності нашої армії. Адже з відчуттям підтримки з боку населення, керівництва громади, набагато легше виконувати ті завдання, які сьогодні покладаються на військовослужбовців.

Маю до Вас велике прохання: зберігайте спокій! Разом ми маємо бути на сторожі наших кордонів та очікувати будь – якого розвитку подій. Кожен житель громади має добре продумати план дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, аби вберегти життя власне і своєї родини.

Будьте відповідальними та дотримуйтесь режиму комендантської години.

Тож будьмо згуртовані, вірмо у Збройні Сили України і перемога обов’язково буде за нами!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора