Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Антонінської селищної ради

Дата: 25.03.2022 16:39
Кількість переглядів: 472

25 березня 2022 року під головуванням Антонінського селищного голови Анатолія Оцалюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Антонінської селищної ради.

На розгляд членів виконкому першочергово було винесено чотири питання порядку денного, серед них:

1. Про погодження кандидата на посаду командира добровольчого формування Антонінської територіальної громади №1 Володимира Ящука.

2. Про продовольчу безпеку громади.

Основи продовольчої безпеки у нашій громаді поступово закладаються, кожен житель громади, усі функціонуючі агроформування повинні по максимуму докласти зусиль для того, аби жодна земельна ділянка не залишилась необробленою.

Голова селищної ради Анатолій Оцалюк дав доручення старостам провести бесіду з жителями старостинських округів для того, щоб надати вільні земельні ділянки та по можливості допомогти з посадковим матеріалом внутрішньо переміщеним особам, аби кожен зміг посадити необхідні для них культури та зібрати урожай.

Голова виступив із зверненням, в якому подякував усім людям, які в нинішніх надскладних умовах забезпечують життєдіяльність громади і всім громадянам, які відгукнулися та привезли багато різної продукції та речей , дану допомогу ми відправляємо тільки у необхідних напрямках та для людей, які цього потребують, щирість людей безмежна!

Під час засідання виконкому його члени прийняли рішення, щодо використання коштів, які було зібрано жителями громади за період дії воєнного стану та вирішено перерахувати зібрану допомогу в сумі – 100 тис.грн. на потреби Збройних Сил України.

3. Секретар виконавчого комітету Тетяна Олійник ознайомила усіх присутніх з планом роботи виконавчого комітету селищної ради на II квартал 2022 року, та з виконанням заходів , передбачених планом роботи виконавчого комітету у  I кварталі 2022 року.

4. Начальник фінансового відділу Лариса Дидюк проінформувала щодо внесення змін до місцевого бюджету громади в умовах воєнного стану.

На завершення голова подякував усім за роботу та побажав терпіння, наснаги, стійкості, успіхів та мирного неба. Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора