Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Прибирання на території громади

Дата: 26.03.2022 17:43
Кількість переглядів: 986

Сьогодні, 26 березня, в парку смт Антоніни було людно і гамірно. За ініціативи селищного голови Анатолія Оцалюка відбулось прибирання території парку від сміття. Озброївшись гарним настроєм та бойовим духом, взявши необхідний інвентар та під гаслом - "Почни з себе!" всі дружньо взялись за роботу.
В результаті активної праці за декілька годин навели чистоту і порядок.
Ініціатива очільника громади, має стати гарним прикладом для мешканців інших вулиць та всієї громади вцілому і в селищі менше будуть смітити, адже в народі говорять - "Хто власноруч прибирає, той ніколи не насмітить!"
Прибирати зелену зону парку від минулорічного сміття вийшли: перший заступник селищного голови Юрій Кондратюк, працівники Антонінської селищної ради, відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму, Антонінського ЗДО "Ромашка", Антонінського Будинку культури та Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва на чолі з селищним головою.
Загальними зусиллями учасники прибрали парк. Звісно, ця толока - це маленька частина роботи з упорядкування благоустрою нашої громади, але значний крок до її чистоти.
Дякуємо працівникам установ, жителям усіх старостинських округів громади, які долучилися до прибирання, комунальному підприємству "Комунальник" та усім людям які знайшли час, покинувши власні справи, клопоти та долучилися до толоки, які не залишилися байдужими до чистоти навколо.
Дякуємо всім, хто своєю працею зробив нашу громаду ще кращою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора